Geodéziai ellenőrzések az M44 Tisza-híd kivitelezési munkálatai közben

2021 november 15.

2021. november 11-12.-én került sor a Térinformatikai Konferenciára. Az idén immár 12. alkalommal megrendezett, szakkiállítással egybekötött szakmai eseménysorozatnak hagyományosan a Debreceni Egyetem adott otthont.

Cégünket Stenzel Sándor, a Geodéziai s Ingatlanrendezési Iroda, Térszkennelési és BIM Szakosztályának vezetője képviselte. Kollégánk a 12. (Térinformatikai adatgyűjtés és –nyilvántartás) szekcióban tartott előadást „Geodéziai ellenőrzések az M44 Tisza-híd kivitelezési munkálatai közben” címmel.

Prezentációjában röviden ismertette a sok tekintetben egyedülálló M44 Tisza-híd műszaki érdekességeit, majd bemutatta a híd iránytörő nyergeinek ellenőrző geodéziai méréseit, eredményeit.

Előadása második felében szólt az UVATERV Zrt. ÉPÍTŐ-5.2021.5-2021-00079 pályázat keretében beszerzett Trimble TX8 nagy teljesítményű szkenneréről, illetve kitért a 2021. október 1.-én felálló Térszkennelési és BIM Szakosztályunk futó projektjeire, illetve érdekes feladataira.

 

Az előadás PDF formátumban elérhető és letölthető a LINKRE kattintva

A XII. Térinformatikai Konferencia és Szakkiállítás idén is teret engedett a szakmai beszélgetéseknek, eszmecseréknek. Bízunk benne, a járványügyi helyzet jövőre is lehetővé teszi a megrendezését!

Print

Print