Minőségi rendszer

iso 9001

iso 14001

Minősített NATO

Az UVATERV Zrt. Minőség- és környezetpolitikája

Az UVATERV Zrt. idén hetvenöt éves szakmai múltja és kivívott elismertsége olyan hagyományokat teremtett, amelyekre alapozva bizalommal tekinthetünk a jövő elé. A versenyhelyzet kihívásainak a társaság hagyományain alapuló, világszínvonalú, a jövő igényeit figyelembe vevő, környezetbarát, gazdaságos építmények tervezésével akarunk megfelelni.

A társaság azokra a szellemi értékekre, munkatársainak kimagasló szakmai tudására alapozza sikereit, amelyek eddig is országosan elismert építmények létrehozását tették lehetővé. Legfontosabb erősségünk tervezőink és munkatársaink szakmai tudása és elkötelezettsége. Ezért a társaság vezetése a minőségi munkavégzés meghatározó elemének tekinti a folyamatos továbbképzést. Ennek a filozófiának a jegyében kötelességünk, hogy tapasztalatainkkal és a rendelkezésünkre álló lehetőségekkel bekapcsolódjunk a jövő mérnökeinek a képzésébe is. A vezetés alapvető feladata, hogy dolgozói számára megfelelő lehetőségeket és a kor követelményeit kielégítő feltételeket teremtsen az eredményes, hatékony és megfelelően összehangolt, a szakmailag elvárható követelményeket a legmagasabb színvonalon kielégítő munkavégzéshez.

Társaságunk felelősséget érez és elkötelezettséget vállal környezete iránt. Ennek érdekében bevezetjük, működtetjük és folyamatosan fejlesztjük környezetirányítási rendszerünket. A környezettudatos vállalati kultúra, a jövő generációkért felelősséget érző, a természeti értékeket védő feltételek megteremtése mind a belső folyamataink, mind a tervezés meghatározó eleme. Különös gondot fordítunk arra, hogy a tervezendő létesítmény ne csak az átadás idején, hanem a használat során is, sőt a teljes életciklus alatt rendeltetésszerűen üzemeljen; a természeti rendszer az építés előtti állapotnak megfelelően folyamatosan, sérülés és fennakadás nélkül működjön.

Feladataink teljesítése során minden esetben a megrendelő elvárásainak maximális megfelelés áll a figyelem központjában, akit a gazdaságosság és minőség alapvető követelményén túl a legcélszerűbb és legfenntarthatóbb megoldások megtalálásában is kötelességünk segíteni. Ennek érdekében a hibátlan minőségű terveken kívül szakmai tanácsadással, információkkal is ellátjuk partnereinket. A teljes tervezési folyamat során nyitottak vagyunk megrendelőink irányába, lehetőséget adunk a tervezési folyamat valamennyi fázisának a figyelemmel kisérésére. A minőségi és környezeti célok, előirányzatok teljesítését folyamatosan elemzi a társaság és ennek alapján az integrált irányítási rendszerét korszerűsíti. Cégünk továbbra is arra törekszik, hogy újabb és újabb minőségcélok kitűzésével és megvalósításával folyamatosan növeljük minőség-, és környezetpolitikánk hatékonyságát.

A társaság vezetése kiemelt kérdésként kezeli, hogy alkalmazottai hosszú távú, biztos egzisztenciát és szakmai fejlődési lehetőségeket nyújtó munkahelyen dolgozzanak.

Az MSZ EN ISO 9001, valamint az MSZ EN ISO 14001 szabványok szerinti minőség- és környezetközpontú irányítási rendszer a jövőben is megfelelő formai kereteket és szabályokat nyújt a kiemelkedő minőségű munkavégzéshez.


 

Print

Aktualitások

Nagy segítség a kicsiknek

Az UVATERV Zrt. nem először tesz jótékony felajánlást, illetve mutat tettrekészséget pozitív társadalmi felelősségvállalás terén.

Bővebben

Reprezentációs költségek felajánlása.

Az UVATERV célja, hogy példamutató és színvonalas munkánkkal értéket teremtsünk, ugyanakkor tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk környezetünkért, az itt élő emberekért, munkatársainkért és családjaikért.

 

Bővebben

Kiállítottunk a XIII. Térinformatikai Konferencián

2022. november 3-4.-én, immár 13. alkalommal került megrendezésre a Térinformatikai Konferencia és Szakkiállítás a Debreceni Egyetemen.
Az UVATERV Zrt. évek óta előadásokkal képviseli magát a szakmai eseménysorozaton, ám idén első alkalommal kiállítóként is megjelent.

Bővebben

Projektjeink

Felhajlított pászmavezetéssel készülő nagyteljesítményű, tartós normál és könnyűbetonból készülő híd-gerendacsalád fejlesztése

Kedvezményezett neve: UVATERV Út-, Vasúttervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Projekt címe: Felhajlított pászmavezetéssel készülő nagyteljesítményű, tartós normál és könnyűbetonból készülő híd-gerendacsalád fejlesztése
Szerződött támogatás összege: 299 186 917 Ft
Támogatás mértéke: 58,752986%
Projekt befejezési dátuma: 2020.08.12.
Projekt azonosító száma: VEKOP-2.1.1-15-2016-00175

Bővebben

Igazi hídkülönlegesség a Tisza felett

Az M44-es gyorsforgalmi út Lakitelek-Tiszakürt útvonalán impozáns megjelenéssel és méretekkel bíró, új Tisza-híd épül.

Bővebben

Békéscsabai Földmérő Napok

2018. november 21-22.-én került megrendezésre a Békéscsabai Földmérő Napok.

        A Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság (MFTTT), a Békés Megyei Kormányhivatal, és a Békés Megyei Mérnöki Kamara közös rendezvényén kollégánk, Stenzel Sándor is tartott előadást, "3D-technológiák alkalmazása az UVATERV Zrt. geodéziai megoldásaiban" címmel.

Bővebben

Print