Minőségi rendszer

iso 9001

iso 14001

Minősített NATO

AZ UVATERV ZRT. MINŐSÉG- és KÖRNYEZETPOLITIKÁJA

Az UVATERV Zrt. több mint ötven éves szakmai múltja és kivívott elismertsége olyan hagyományokat teremtett, amelyekre alapozva bizalommal tekinthetünk a jövő elé. A versenyhelyzet kihívásainak a társaság hagyományain alapuló, világszínvonalú, a jövő igényeit figyelembe vevő, környezetbarát, gazdaságos építmények tervezésével akarunk megfelelni.

A társaság azokra a szellemi értékekre, munkatársainak kimagasló szakmai tudására alapozza sikereit, amelyek eddig is országosan elismert építmények létrehozását tették lehetővé. Legfontosabb erősségünk tervezőink és munkatársaink szakmai tudása és elkötelezettsége. Ezért a társaság vezetése a minőségi munkavégzés meghatározó elemének tekinti a folyamatos továbbképzést. Ennek a filozófiának a jegyében kötelességünk, hogy tapasztalatainkkal és a rendelkezésünkre álló lehetőségekkel bekapcsolódjunk a jövő mérnökeinek a képzésébe is. A vezetés alapvető feladata, hogy dolgozói számára megfelelő lehetőségeket és a kor követelményeit kielégítő feltételeket teremtsen az eredményes, gyors és megfelelően összehangolt, a szakmailag elvárható követelményeket a legmagasabb színvonalon kielégítő munkavégzéshez.

Társaságunk felelősséget érez és elkötelezettséget vállal környezete iránt. Ennek érdekében bevezetjük, működtetjük és folyamatosan fejlesztjük környezetirányítási rendszerünket. A környezettudatos vállalati kultúra, a jövő generációkért felelősséget érző, a természeti értékeket védő feltételek megteremtése mind a belső folyamataink, mind a tervezés meghatározó eleme. Különös gondot fordítunk arra, hogy a tervezendő létesítmény ne csak az átadás idején, hanem a használat során is, sőt a teljes életciklus alatt rendeltetésszerűen üzemeljen; a természeti rendszer az építés előtti állapotnak megfelelően folyamatosan, sérülés és fennakadás nélkül működjön.

Feladataink teljesítése során minden esetben a megrendelő elvárásainak maximális megfelelés áll a figyelem központjában, akit a legjobb ár és minőség alapvető követelményén túl a legcélszerűbb és környezetkímélőbb megoldások megtalálásában is kötelességünk segíteni. Ennek érdekében a hibátlan minőségű terveken kívül szakmai tanácsadással, információkkal is ellátjuk partnereinket. A teljes tervezési folyamat során nyitottak vagyunk megrendelőink irányába, lehetőséget adunk a tervezési folyamat valamennyi fázisának a figyelemmel kisérésére.

A minőségi és környezeti célok, előirányzatok teljesítését folyamatosan elemzi a társaság és ennek alapján az integrált irányítási rendszerét korszerűsíti.

A társaság vezetése kiemelt kérdésként kezeli, hogy alkalmazottai hosszú távú, biztos egzisztenciát és szakmai fejlődési lehetőségeket nyújtó munkahelyen dolgozzanak.

Az MSZ EN ISO 9001 valamint az MSZ EN ISO 14001 szabványok szerinti minőség- és környezetközpontú irányítási rendszer a jövőben is megfelelő formai kereteket és szabályokat nyújt a kiemelkedő minőségű munkavégzéshez.

Budapest, 2017. augusztus, 02.

Bretz Gyula
elnök-vezérigazgató


 

Print

Aktualitások

Felhajlított pászmavezetéssel készülő nagyteljesítményű, tartós normál és könnyűbetonból készülő híd-gerendacsalád fejlesztése

Kedvezményezett neve: UVATERV Út-, Vasúttervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Projekt címe: Felhajlított pászmavezetéssel készülő nagyteljesítményű, tartós normál és könnyűbetonból készülő híd-gerendacsalád fejlesztése
Szerződött támogatás összege: 299 186 917 Ft
Támogatás mértéke: 58,752986%
Projekt várható befejezési dátuma: 2020.01.31.
Projekt azonosító száma: VEKOP-2.1.1-15-2016-00175

Bővebben

Kutatók Éjszakája 2019

A Kutatók Éjszakája 2005 óta megrendezésre kerülő, Európa-szerte szervezett ingyenes szakmai programsorozat, mely célja a tudomány és a különböző kutatási területek népszerűsítése.

Bővebben

Szkennelés a levegőből, avagy a RUIDE UAV Nap

2019. szeptember 13.-án pénteken került megrendezésre a RUIDE UAV Nap, Székesfehérváron. Az eseménynek az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar Geoinformatikai Intézete adott otthont.

Cégünket Szászvári János irodavezető helyettes, Pintér László, Csabai Tamás és Stenzel Sándor geodéták képviselték.
A konferenciát nagy érdeklődés övezte, több mint 135 látogató volt kíváncsi a drónok világára, valamint a kínai RUIDE gyártó legújabb technológiáira.

Bővebben

Projektjeink

Békéscsabai Földmérő Napok

2018. november 21-22.-én került megrendezésre a Békéscsabai Földmérő Napok.

        A Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság (MFTTT), a Békés Megyei Kormányhivatal, és a Békés Megyei Mérnöki Kamara közös rendezvényén kollégánk, Stenzel Sándor is tartott előadást, "3D-technológiák alkalmazása az UVATERV Zrt. geodéziai megoldásaiban" címmel.

Bővebben

Budapest – Esztergom villamosítása

Az esztergomi vasútvonal építése még a XIX. században kezdődött, eredetileg Helyi Érdekű Vasútnak szánták. A vasútvonal elsődleges célja a budapesti gyárak és lakosság szénnel való ellátása volt. A XX. században a szénbányászat visszaesett valamint a környező települések ugrásszerű növekedésnek indultak. A teherforgalom szerepét átvette az elővárosi személyforgalom.

Bővebben

KIS HÍD, NAGY BÁTORSÁG, JOBB SZERKEZET AZ ÁRPÁD HÍD, MARGITSZIGETI LEHAJTÓ, EGYENES ÁGÁNAK FELÚJÍTÁSA

Bödecs Zoltán Uvaterv Zrt. Híd- és szerkezettervező iroda, irányító tervező

ÖSSZEFOGLALÁS

Egy 65 éves szerkezet felújítási tervezése és során olyan kedvezőtlen megoldást találtunk amely megszüntetése célszerűnek látszott. Egy ilyen megoldás megvalósítása azonban messze túlmutat egy egyszerű felújítási munka elvégzésén. Szerencsére a Tulajdonos - Beruházó partner volt abban, hogy a probléma gyökerét megragadva további évtizedekre tudjuk kitolni a szerkezet szolgálati idejét.

Bővebben

Print