Placeholder Image

Reprezentációs költségek felajánlása.

2022 december 16.

Az UVATERV célja, hogy példamutató és színvonalas munkánkkal értéket teremtsünk, ugyanakkor tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk környezetünkért, az itt élő emberekért, munkatársainkért és családjaikért.

 

Társaságunk vezetése úgy döntött, hogy az év végi reprezentációs költség terhére, ajándéktárgyak vásárlása helyett, az ajándékozásra szánt összegből – bruttó 400 ezer forint összegben - anyagi támogatást nyújt, egy társadalmilag fontos célt vagy célokat támogató alapítvány számára.
Dolgozói szavazás alapján ebben az évben a „Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány" munkáját támogatjuk, akik koraszülöttek mentésének, intenzív gyógyításának és gyermekek (0-18 év) intenzív ellátásának elősegítését végzik.
Az Alapítvány célja a születés után súlyos, vagy életveszélyben levő újszülöttek mentési körülményeinek javítása, csecsemők és gyermekek kórházi intenzív ellátásának és rehabilitációjának fejlesztése, valamint az ezen a területen dolgozó szakorvosok, orvosok, nővérek továbbképzésének támogatása.

Bíztatunk mindenkit, hogy ha van lehetősége, támogassa a környezetében található, hasznos célokért dolgozó személyeket, alapítványokat, hogy a nehéz helyzetben lévők megkaphassák a szükséges segítséget.

Print

Print