Placeholder Image

Értékeink

iso 9001

iso 14001

Minősített NATO

Történelem - Történetünk van

Az Uvaterv az a vállalat, melynek nem csak jövője, hanem jelentőségteljes múltja is van. Vállalatunk több mint 75 éve meghatározó szereplője a hazai és nemzetközi közlekedésnek, az által közvetve az emberek mindennapjainak. Büszkék vagyunk az eddig elért eredményeinkre, a terveink alapján megvalósult magyarországi út- és autópálya -hálózatra, a Duna és Tisza-hidakra, a Ferihegyi nemzetközi repülőtér létesítményeire, a budapesti II. és III. metróvonalra. Nemzetközi munkáink közül a legfontosabbak az algériai repülőtér-tervezések és művezetések, Líbiában egy 700 km-es vasútvonal, valamint a Tripoli metróhálózat tervezése. Hiszünk abban, hogy a múltunkra alapozva munkánkkal továbbra is mi formáljuk a jövő közlekedés tervezését.

Szakértelem - Összetartozunk

Az Uvaterv-nél dolgozni összetartozást jelent, egyértelmű jövőkép és értékek mentén. Vállalatunk már a kezdetektől fogva az igazi műhely volt, ahol mérnökgenerációk nevelkedtek és szerezték meg az egyetemi oktatás utáni áhított gyakorlati képzést. Alig van az országnak olyan térsége vagy olyan, a szakmával összefüggő irányító, beruházó, kivitelező vagy tervező társasága, ahol ne találkoznánk volt kollégáinkkal. Kollégáink elismert, aktív tagjai a mérnöki közösségnek. Szakmai konferenciákon nem csak rendszeres résztvevőként, hanem előadóként is jelen vannak. Valamint egyetemi oktatóként is jeleskednek tovább adva értékes szakmai tudásuk a fiatalabb generáció számára. Ezért is képes az Uvaterv szakértő partnerként utat mutatni a jövő közlekedésének megtervezésében.

Innováció - Fejlődjünk együtt

Amikor azt mondjuk, hogy a jövő közlekedés tervezését formáljuk, akkor azt komolyan is gondoljuk. Az Uvaterv mérnökeit a kreativitás és a folyamatos innováció jellemzi, amelynek eredményét a műszaki tervezés valamennyi területén találmányaink és újszerű megoldásaink igazolják. E mellett mi magunk is részesei vagyunk a fejlődésnek, ezért az alapértékeinket figyelembe véve folyamatosan formáljuk vállalati folyamatainkat. Ennek köszönhetően ma már projekt menedzsment környezetben dolgozunk, valamint a legkorszerűbb BIM rendszerekben tervezünk.

Print

Aktualitások

Nagy segítség a kicsiknek

Az UVATERV Zrt. nem először tesz jótékony felajánlást, illetve mutat tettrekészséget pozitív társadalmi felelősségvállalás terén.

Bővebben

Reprezentációs költségek felajánlása.

Az UVATERV célja, hogy példamutató és színvonalas munkánkkal értéket teremtsünk, ugyanakkor tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk környezetünkért, az itt élő emberekért, munkatársainkért és családjaikért.

 

Bővebben

Kiállítottunk a XIII. Térinformatikai Konferencián

2022. november 3-4.-én, immár 13. alkalommal került megrendezésre a Térinformatikai Konferencia és Szakkiállítás a Debreceni Egyetemen.
Az UVATERV Zrt. évek óta előadásokkal képviseli magát a szakmai eseménysorozaton, ám idén első alkalommal kiállítóként is megjelent.

Bővebben

Projektjeink

Felhajlított pászmavezetéssel készülő nagyteljesítményű, tartós normál és könnyűbetonból készülő híd-gerendacsalád fejlesztése

Kedvezményezett neve: UVATERV Út-, Vasúttervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Projekt címe: Felhajlított pászmavezetéssel készülő nagyteljesítményű, tartós normál és könnyűbetonból készülő híd-gerendacsalád fejlesztése
Szerződött támogatás összege: 299 186 917 Ft
Támogatás mértéke: 58,752986%
Projekt befejezési dátuma: 2020.08.12.
Projekt azonosító száma: VEKOP-2.1.1-15-2016-00175

Bővebben

Igazi hídkülönlegesség a Tisza felett

Az M44-es gyorsforgalmi út Lakitelek-Tiszakürt útvonalán impozáns megjelenéssel és méretekkel bíró, új Tisza-híd épül.

Bővebben

Békéscsabai Földmérő Napok

2018. november 21-22.-én került megrendezésre a Békéscsabai Földmérő Napok.

        A Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság (MFTTT), a Békés Megyei Kormányhivatal, és a Békés Megyei Mérnöki Kamara közös rendezvényén kollégánk, Stenzel Sándor is tartott előadást, "3D-technológiák alkalmazása az UVATERV Zrt. geodéziai megoldásaiban" címmel.

Bővebben

Print