Interjú tippek

iso 9001

iso 14001

Minősített NATO

Interjú tippek

Az alábbi tippekkel szeretnénk Számodra segítséget nyújtani a jelentkezési anyagod elkészítéséhez és a személyes interjúhoz.

Pályázati anyagod – Motivációs levél helyett portfólió

A pályázati anyagod felel a pozitív első benyomás megteremtéséhez. Az általad elküldött dokumentumok, sokat elárulnak munkamódszeredről, végzettségedről, illetve döntő szerepet játszanak abban, hogy meghívjunk interjúra. Ezért győződj meg arról, hogy azok formailag és tartalmilag is profik legyenek. Készíts portfóliót, amelynek segítségével bemutathatod eddigi karriered fontosabb mérföldköveit, amire igazán büszke vagy.

Személyes interjú – Ne csak a CV-d, hanem Te is légy naprakész!

Személyes interjúra érkezz hozzánk felkészülten! Mi arra vagyunk kíváncsiak, hogy a korábbi tapasztalataid alapján szerinted miért Te lennél a legalkalmasabb a pozícióra. Ehhez fog nagy segítséget nyújtani a portfóliód is.

Mit vegyél fel?

Kedvenc elegáns farmeredet és klasszikus sneakeredet szeretnéd felvenni az állásinterjúra? Ez teljesen rendben van! Szeretnénk, ha kényelmesen éreznéd Magad, ezért a „Business Casual” öltözködési forma tökéletes választás lesz az interjúra és későbbre is.

Print

Aktualitások

Nagy segítség a kicsiknek

Az UVATERV Zrt. nem először tesz jótékony felajánlást, illetve mutat tettrekészséget pozitív társadalmi felelősségvállalás terén.

Bővebben

Reprezentációs költségek felajánlása.

Az UVATERV célja, hogy példamutató és színvonalas munkánkkal értéket teremtsünk, ugyanakkor tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk környezetünkért, az itt élő emberekért, munkatársainkért és családjaikért.

 

Bővebben

Kiállítottunk a XIII. Térinformatikai Konferencián

2022. november 3-4.-én, immár 13. alkalommal került megrendezésre a Térinformatikai Konferencia és Szakkiállítás a Debreceni Egyetemen.
Az UVATERV Zrt. évek óta előadásokkal képviseli magát a szakmai eseménysorozaton, ám idén első alkalommal kiállítóként is megjelent.

Bővebben

Projektjeink

Felhajlított pászmavezetéssel készülő nagyteljesítményű, tartós normál és könnyűbetonból készülő híd-gerendacsalád fejlesztése

Kedvezményezett neve: UVATERV Út-, Vasúttervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Projekt címe: Felhajlított pászmavezetéssel készülő nagyteljesítményű, tartós normál és könnyűbetonból készülő híd-gerendacsalád fejlesztése
Szerződött támogatás összege: 299 186 917 Ft
Támogatás mértéke: 58,752986%
Projekt befejezési dátuma: 2020.08.12.
Projekt azonosító száma: VEKOP-2.1.1-15-2016-00175

Bővebben

Igazi hídkülönlegesség a Tisza felett

Az M44-es gyorsforgalmi út Lakitelek-Tiszakürt útvonalán impozáns megjelenéssel és méretekkel bíró, új Tisza-híd épül.

Bővebben

Békéscsabai Földmérő Napok

2018. november 21-22.-én került megrendezésre a Békéscsabai Földmérő Napok.

        A Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság (MFTTT), a Békés Megyei Kormányhivatal, és a Békés Megyei Mérnöki Kamara közös rendezvényén kollégánk, Stenzel Sándor is tartott előadást, "3D-technológiák alkalmazása az UVATERV Zrt. geodéziai megoldásaiban" címmel.

Bővebben

Print