Mi vár rád nálunk?

Az Uvatervnél a jövő közlekedését tervezzük földön, vizén, levegőben. Vállalatunk gondoskodik arról, hogy terveid valóra váljanak mind a szakmai, mind a magán életedben egyaránt. Bár életcéljaink különbözhetnek, - legyen szó akár egy új szakmai kihívásról, folyamatos fejlődésről, vagy a munka és a magánélet közötti nagyobb harmóniáról, nálunk megtalálod a számításod! Csatlakozz hozzánk, építs nálunk karriert és légy részese te is a jövő közlekedés tervezésének!

Várjuk pályázati anyagod a toborzas@uvaterv.hu címre

Szakembereknek - Számítunk a szakértelmedre

Már régóta keresed azt a munkahelyet, ahol számít a szakértelmed? Nálunk, nem csak a tervezőasztalon születnek meg a tervek, hanem részese lehetsz a folyamatnak ahogy azok valódi formát öltenek. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a munkád nemcsak rólad szól, hanem azokról is, akiket szeretsz, akikről gondoskodsz. Ezért nyugodt munkakörnyezetet, home office lehetőséget, valamint családias légkört biztosítunk, hogy képes legyél szakmai tevékenységedből kihozni a maximumot.

Frissdiplomásoknak - Építs nálunk karriert

Megszerezted a diplomád és bizonyítani szeretnél? Biztos lehetsz benne, hogy nálunk olyan szakmai kihívások várnak, ahol megtapasztalhatod a sikerélményt. Viszont tudjuk, hogy nem lehet mindent az iskolapadban megtanulni ezért, hogy maximálisan felkészülten tudd ellátni a feladataidat. A munkakörödhöz kapcsolódó képzéseket biztosítjuk a számodra. Támogatunk kamarai jogosultságod megszerzésében és fenntartásában is.

Hallgatóknak – Tanulj bele nálunk a szakmába

Ötleteiddel alakítsd te is a jövő közlekedés tervezését, csatlakozz hozzánk, légy csapatunk teljesértékű tagja már gyakornokként. Az Uvaterv-nél rád vár a lehetőség, hogy egyetemi tanulmányaid mellett, kézzelfogható tudást szerezz. Mentoraink által támogatást kaphatsz szakmai és személyes fejlődésedhez, amelyek segítenek neked, hogy hosszútávon is megtaláld a helyed vállalatunknál. Gyakornokainkat támogatjuk önálló labor projektjeik, diplomatervük megvalósításában is.

Mi fog történni, miután elküldted a jelentkezésed?

Visszajelzést adunk mindenkinek, aki elküldi a jelentkezését még akkor is, ha nem őt találjuk a legideálisabb jelöltnek. Amennyiben a jelentkezésed alapján úgy ítéljük meg, hogy kellő kompetenciával rendelkezel, egy rövid online vagy telefonos interjúra hívunk, ahol az átbeszéljük  elképzelésedet a szakmai életutaddal kapcsolatban.

Ha az interjú alapján úgy látjuk, hogy egyeznek az elképzeléseink és te is úgy gondolod, hogy megtalálnád a számításaidat nálunk hosszútávon, meghívunk egy kötetlen stílusú szakmai beszélgetésre az irodánkba. Minden személyes szakmai interjúnk egy kellemes beszélgetésre hasonlít. Nem használunk stresszinterjús elemeket, nem teremtünk feszült hangulatot és egyéb értelmetlen kérdésekkel sem fogunk fárasztani. Ezen a beszélgetésen a cél a szakmai felkészültséged mélyebb megismerése, valamint ez számodra is egy jó alkalom, hogy megnézd az irodát és megismerd a leendő vezetőd, valamint még egy - két jövőbeli kollégával is találkozhatsz.

Az interjú sikerességétől függően rövid időn belül visszajelzünk neked. Pozitív visszajelzés esetén ajánlatot küldünk neked és reménykedünk benne, hogy minél hamarabb elkezdhetjük a közös munkát!

Reméljük tudtunk segíteni abban, hogy minél jobb élmény legyed számodra az Uvaterv-es interjúd!

Sok sikert!

Print

Print