Placeholder Image

Aktualitások

iso 9001

iso 14001

Minősített NATO

Reprezentációs költségek felajánlása.

2022 december 16.

Az UVATERV célja, hogy példamutató és színvonalas munkánkkal értéket teremtsünk, ugyanakkor tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk környezetünkért, az itt élő emberekért, munkatársainkért és családjaikért.

 

Társaságunk vezetése úgy döntött, hogy az év végi reprezentációs költség terhére, ajándéktárgyak vásárlása helyett, az ajándékozásra szánt összegből – bruttó 400 ezer forint összegben - anyagi támogatást nyújt, egy társadalmilag fontos célt vagy célokat támogató alapítvány számára.
Dolgozói szavazás alapján ebben az évben a „Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány" munkáját támogatjuk, akik koraszülöttek mentésének, intenzív gyógyításának és gyermekek (0-18 év) intenzív ellátásának elősegítését végzik.
Az Alapítvány célja a születés után súlyos, vagy életveszélyben levő újszülöttek mentési körülményeinek javítása, csecsemők és gyermekek kórházi intenzív ellátásának és rehabilitációjának fejlesztése, valamint az ezen a területen dolgozó szakorvosok, orvosok, nővérek továbbképzésének támogatása.

Bíztatunk mindenkit, hogy ha van lehetősége, támogassa a környezetében található, hasznos célokért dolgozó személyeket, alapítványokat, hogy a nehéz helyzetben lévők megkaphassák a szükséges segítséget.

Print

Aktualitások

Nagy segítség a kicsiknek

Az UVATERV Zrt. nem először tesz jótékony felajánlást, illetve mutat tettrekészséget pozitív társadalmi felelősségvállalás terén.

Bővebben

Reprezentációs költségek felajánlása.

Az UVATERV célja, hogy példamutató és színvonalas munkánkkal értéket teremtsünk, ugyanakkor tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk környezetünkért, az itt élő emberekért, munkatársainkért és családjaikért.

 

Bővebben

Kiállítottunk a XIII. Térinformatikai Konferencián

2022. november 3-4.-én, immár 13. alkalommal került megrendezésre a Térinformatikai Konferencia és Szakkiállítás a Debreceni Egyetemen.
Az UVATERV Zrt. évek óta előadásokkal képviseli magát a szakmai eseménysorozaton, ám idén első alkalommal kiállítóként is megjelent.

Bővebben

Projektjeink

Felhajlított pászmavezetéssel készülő nagyteljesítményű, tartós normál és könnyűbetonból készülő híd-gerendacsalád fejlesztése

Kedvezményezett neve: UVATERV Út-, Vasúttervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Projekt címe: Felhajlított pászmavezetéssel készülő nagyteljesítményű, tartós normál és könnyűbetonból készülő híd-gerendacsalád fejlesztése
Szerződött támogatás összege: 299 186 917 Ft
Támogatás mértéke: 58,752986%
Projekt befejezési dátuma: 2020.08.12.
Projekt azonosító száma: VEKOP-2.1.1-15-2016-00175

Bővebben

Igazi hídkülönlegesség a Tisza felett

Az M44-es gyorsforgalmi út Lakitelek-Tiszakürt útvonalán impozáns megjelenéssel és méretekkel bíró, új Tisza-híd épül.

Bővebben

Békéscsabai Földmérő Napok

2018. november 21-22.-én került megrendezésre a Békéscsabai Földmérő Napok.

        A Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság (MFTTT), a Békés Megyei Kormányhivatal, és a Békés Megyei Mérnöki Kamara közös rendezvényén kollégánk, Stenzel Sándor is tartott előadást, "3D-technológiák alkalmazása az UVATERV Zrt. geodéziai megoldásaiban" címmel.

Bővebben

Print