Repülőtér tervezés

iso 9001

iso 14001

Minősített NATO

A személyszállításban - elsősorban az egyre inkább felértékelődő utazási idő hatásaként - a légi közlekedés a legdinamikusabban fejlődő közlekedési mód. Az utazási igények bővülésével együtt a műszaki, technikai létesítmények bővítése is szükséges. Ezek a létesítmények sokirányú mérnöki ismeretet és tapasztalatot igényelnek.

Az UVATERV Zrt. megalapítása óta folyamatosan foglalkozik repülőterek tervezésével, fejlesztésével és korszerűsítésével. Az UVATERV Zrt. tervei alapján épült a Budapest-Ferihegy Nemzetközi Repülőtér, tucatnyi katonai és számos további egyéb funkciójú repülőtér. Egyik legeredményesebb export vállalkozásunk keretében, Algériában terveztünk két polgári és öt katonai repülőteret, többségük építési munkáit is irányítottuk.

Mindezen szakmai referenciák és tapasztalatok birtokában az UVATERV Zrt. alkalmas elvégezni

·         új repülőterek telepítési tervezését

·         futópályák, gurulóutak és tárolóterek

·         utasforgalmi, üzemi és kereskedelmi épületek

·         műszaki kiszolgáló létesítmények

·         navigációs és légi irányító rendszerek

·         és minden egyéb kapcsolódó létesítmény

komplex tervezését.

Print

Aktualitások

Nagy segítség a kicsiknek

Az UVATERV Zrt. nem először tesz jótékony felajánlást, illetve mutat tettrekészséget pozitív társadalmi felelősségvállalás terén.

Bővebben

Reprezentációs költségek felajánlása.

Az UVATERV célja, hogy példamutató és színvonalas munkánkkal értéket teremtsünk, ugyanakkor tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk környezetünkért, az itt élő emberekért, munkatársainkért és családjaikért.

 

Bővebben

Kiállítottunk a XIII. Térinformatikai Konferencián

2022. november 3-4.-én, immár 13. alkalommal került megrendezésre a Térinformatikai Konferencia és Szakkiállítás a Debreceni Egyetemen.
Az UVATERV Zrt. évek óta előadásokkal képviseli magát a szakmai eseménysorozaton, ám idén első alkalommal kiállítóként is megjelent.

Bővebben

Projektjeink

Felhajlított pászmavezetéssel készülő nagyteljesítményű, tartós normál és könnyűbetonból készülő híd-gerendacsalád fejlesztése

Kedvezményezett neve: UVATERV Út-, Vasúttervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Projekt címe: Felhajlított pászmavezetéssel készülő nagyteljesítményű, tartós normál és könnyűbetonból készülő híd-gerendacsalád fejlesztése
Szerződött támogatás összege: 299 186 917 Ft
Támogatás mértéke: 58,752986%
Projekt befejezési dátuma: 2020.08.12.
Projekt azonosító száma: VEKOP-2.1.1-15-2016-00175

Bővebben

Igazi hídkülönlegesség a Tisza felett

Az M44-es gyorsforgalmi út Lakitelek-Tiszakürt útvonalán impozáns megjelenéssel és méretekkel bíró, új Tisza-híd épül.

Bővebben

Békéscsabai Földmérő Napok

2018. november 21-22.-én került megrendezésre a Békéscsabai Földmérő Napok.

        A Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság (MFTTT), a Békés Megyei Kormányhivatal, és a Békés Megyei Mérnöki Kamara közös rendezvényén kollégánk, Stenzel Sándor is tartott előadást, "3D-technológiák alkalmazása az UVATERV Zrt. geodéziai megoldásaiban" címmel.

Bővebben

Print