Telepszerű létesítmények tervezése

iso 9001

iso 14001

Minősített NATO

Az UVATERV Zrt. egyik fő értéke a komplexitás. Ez teszi alkalmassá olyan létesítmények tervezésére, amelyek a társaságon belül létező szakterületek együttműködését igénylik. Elsősorban közlekedésüzemi és ipari jellegű létesítmények terveit készítik ilyen kooperációban.

A közutak és kiemelten az autópályák tervezésével összefüggő fenntartási, üzemeltetési és szolgáltató létesítmények tervezése folyamatos munkát ad a kiváló referenciákkal és szakmai hozzáértéssel rendelkező mérnököknek. Ilyen létesítmények a fenntartó és üzemeltetési telepek, autópálya mérnökségek, közúti határátkelőhelyek, útdíjszedő létesítmények, egyszerű és komplett pihenőhelyek, üzemanyagtöltő állomások. Hasonló jellegű feladat a vasútállomások, járműtelepek, autóbusz pályaudvarok, szervizállomások, különböző üzemek, repülőterek tervezése is.

Az UVATERV Zrt. megfelelő szaktudással és referenciákkal rendelkezik a felsorolt létesítmények tervezéséhez. Az építő- és építészmérnöki feladatok korrekt megoldását szakértő technológusok közreműködése segíti.

Print

Aktualitások

Geodéziai ellenőrzések az M44 Tisza-híd kivitelezési munkálatai közben

2021. november 11-12.-én került sor a Térinformatikai Konferenciára. Az idén immár 12. alkalommal megrendezett, szakkiállítással egybekötött szakmai eseménysorozatnak hagyományosan a Debreceni Egyetem adott otthont.

Cégünket Stenzel Sándor, a Geodéziai s Ingatlanrendezési Iroda, Térszkennelési és BIM Szakosztályának vezetője képviselte. Kollégánk a 12. (Térinformatikai adatgyűjtés és –nyilvántartás) szekcióban tartott előadást „Geodéziai ellenőrzések az M44 Tisza-híd kivitelezési munkálatai közben” címmel.

Bővebben

A középfokú földmérő szakmai képzésekről röviden

Hazánkban öt középfokú intézményben képeznek földmérő, földügyi és térinformatikai technikusokat.
Az alábbi videó ezeket mutatja be két percben.

Bővebben

Projektjeink

Felhajlított pászmavezetéssel készülő nagyteljesítményű, tartós normál és könnyűbetonból készülő híd-gerendacsalád fejlesztése

Kedvezményezett neve: UVATERV Út-, Vasúttervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Projekt címe: Felhajlított pászmavezetéssel készülő nagyteljesítményű, tartós normál és könnyűbetonból készülő híd-gerendacsalád fejlesztése
Szerződött támogatás összege: 299 186 917 Ft
Támogatás mértéke: 58,752986%
Projekt befejezési dátuma: 2020.08.12.
Projekt azonosító száma: VEKOP-2.1.1-15-2016-00175

Bővebben

Igazi hídkülönlegesség a Tisza felett

Az M44-es gyorsforgalmi út Lakitelek-Tiszakürt útvonalán impozáns megjelenéssel és méretekkel bíró, új Tisza-híd épül.

Bővebben

Békéscsabai Földmérő Napok

2018. november 21-22.-én került megrendezésre a Békéscsabai Földmérő Napok.

        A Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság (MFTTT), a Békés Megyei Kormányhivatal, és a Békés Megyei Mérnöki Kamara közös rendezvényén kollégánk, Stenzel Sándor is tartott előadást, "3D-technológiák alkalmazása az UVATERV Zrt. geodéziai megoldásaiban" címmel.

Bővebben

Print