Telepszerű létesítmények tervezése

iso 9001

iso 14001

Minősített NATO

Projekt neveHelyszínMegbízóÉvÁrbevételDokumentum
CORA HIPERMARKET FÓT IBENS-CFE Kft. 1998 CORA HIPERMARKET FÓT
RAJKAI AUTÓPÁLYA HATÁRÁTKELŐHELY PM. Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága 1996 RAJKAI AUTÓPÁLYA HATÁRÁTKELŐHELY
KÁLI ÜZEMMÉRNÖKSÉG M3 AUTÓPÁLYA M Három Konzorcium 1996 KÁLI ÜZEMMÉRNÖKSÉG M3 AUTÓPÁLYA
SZEGEDI ÜZEMMÉRNÖKSÉG M5 AUTÓPÁLYA Útgazdálkodási és Koordinációs Igazgatóság 1999 SZEGEDI ÜZEMMÉRNÖKSÉG M5 AUTÓPÁLYA
FONYÓDI ÜZEMMÉRNÖKSÉGI TELEP M7 AUTÓPÁLYA Állami Autópálya Fejlesztő és Kezelő Rt. 1999 FONYÓDI ÜZEMMÉRNÖKSÉGI TELEP M7 AUTÓPÁLYA
GUMIHULLADÉK FELDOLGOZÓ ÉS HASZNOSÍTÓ REFERENCIA ÜZEM MŰSZAKI ELŐTERV INVESTRADE Kft. 1999 GUMIHULLADÉK FELDOLGOZÓ ÉS HASZNOSÍTÓ REFERENCIA ÜZEM MŰSZAKI ELŐTERV
4. SZ. METRÓVONAL JÁRMŰTELEP VASÚT HATÓSÁGI ENGEDÉLYEZÉSI TERV DBR Metró Kft. 1999 4. SZ. METRÓVONAL JÁRMŰTELEP VASÚT HATÓSÁGI ENGEDÉLYEZÉSI TERV
SEREGÉLYESI ÚTI MOL TÖLTŐÁLLOMÁS SZÉKESFEHÉRVÁR MOL Rt. 1987 SEREGÉLYESI ÚTI MOL TÖLTŐÁLLOMÁS SZÉKESFEHÉRVÁR
MOL TÖLTŐÁLLOMÁS AZ M5 AUTÓPÁLYÁN KECSKEMÉT MOL Rt. 1998 MOL TÖLTŐÁLLOMÁS AZ M5 AUTÓPÁLYÁN KECSKEMÉT

Referencia keresés

kulcsszó:

szakág:

Aktualitások

Felmérés a város(ok) felett

A Magyar Légimentők 7 bázisukról évente átlagosan 2400 esetben végeznek mentési feladatokat, leginkább súlyos baleseteknél, kritikus ellátási szituációkban.

Bővebben

Felhajlított pászmavezetéssel készülő nagyteljesítményű, tartós normál és könnyűbetonból készülő híd-gerendacsalád fejlesztése

A Széchenyi 2020 Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program VEKOP-2.1.1.-15 kódszámú „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” című pályázati felhívásra az UVATERV Zrt. a „Felhajlított pászmavezetéssel készülő nagyteljesítményű, tartós normál és könnyűbetonból készülő híd-gerendacsalád fejlesztése” címmel beadott megvalósítandó projektje 2018-ban támogatást nyert.

Bővebben

Technológiák és tevékenységek bemutatása a Debreceni Egyetemen.

2017. november 26-27.-én Stenzel Sándor kollégánk, eleget téve a Debreceni Egyetem Műszaki Kar, Építőipari Intézet, Építőmérnök Tanszékének megtisztelő felkérésére, két napon keresztül tartott szakmai előadásokat és műszaki gyakorlatokat a patinás intézményben.

Bővebben

Projektjeink

Békéscsabai Földmérő Napok

2018. november 21-22.-én került megrendezésre a Békéscsabai Földmérő Napok.

        A Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság (MFTTT), a Békés Megyei Kormányhivatal, és a Békés Megyei Mérnöki Kamara közös rendezvényén kollégánk, Stenzel Sándor is tartott előadást, "3D-technológiák alkalmazása az UVATERV Zrt. geodéziai megoldásaiban" címmel.

Bővebben

Budapest – Esztergom villamosítása

Az esztergomi vasútvonal építése még a XIX. században kezdődött, eredetileg Helyi Érdekű Vasútnak szánták. A vasútvonal elsődleges célja a budapesti gyárak és lakosság szénnel való ellátása volt. A XX. században a szénbányászat visszaesett valamint a környező települések ugrásszerű növekedésnek indultak. A teherforgalom szerepét átvette az elővárosi személyforgalom.

Bővebben

KIS HÍD, NAGY BÁTORSÁG, JOBB SZERKEZET AZ ÁRPÁD HÍD, MARGITSZIGETI LEHAJTÓ, EGYENES ÁGÁNAK FELÚJÍTÁSA

Bödecs Zoltán Uvaterv Zrt. Híd- és szerkezettervező iroda, irányító tervező

ÖSSZEFOGLALÁS

Egy 65 éves szerkezet felújítási tervezése és során olyan kedvezőtlen megoldást találtunk amely megszüntetése célszerűnek látszott. Egy ilyen megoldás megvalósítása azonban messze túlmutat egy egyszerű felújítási munka elvégzésén. Szerencsére a Tulajdonos - Beruházó partner volt abban, hogy a probléma gyökerét megragadva további évtizedekre tudjuk kitolni a szerkezet szolgálati idejét.

Bővebben

Print